divort diaspora avocat

 

 

Avem serviciul de divorț pentru comunitatea de români din DIASPORA.

Motivele pentru care puteți introduce cererea de divorț sau de separare legală și procedurile aferente sunt stabilite în legislațiile țărilor din. Normele sunt foarte diferite de la o țară la alta.

 

Suntem o echipă specializată pe divorțuri, incredințare minor/ minori, partaj de bunuri. Avem o experiență de peste 12 ani în domeniu cu avocați familiarizați cu această procedură.

divorț fără minori

Deoarece spețele sunt diferite, datorită situațiilor de fapt, avem nevoie din partea voastră să ne explicați în detaliu motivele prin care înțelegeți să desfaceți căsătoria. Cum ar fi atribuirea minorului/ minorilor către mamă sau către tată, stabilirea domiciliului minorilor și partajarea bunurilor dobândite în timpul căsătoriei.

Toate aceste detalii le puteți transmite pe adresa de email: [email protected].

divort pentru romanii din strainatate

Chiar dacă este o procedură anevoioasă și de durată, noi suntem alături de voi în toată această perioadă dificilă și vă îndrumăm corespunzător în vederea obținerii unei sentințe pozitive și favorabile vouă. 

avocat SRL

Care sunt pașii de urmat în procedura de divorț pentru comunitatea de români din DIASPORA?

 

  1. Ne auzim la telefon 0741031005 în vederea stabilirii în documentației necesare în principiu și semnarea contractului de asistență juridică
  2. Expunerea speței dumneavoastră pe adresa de email: [email protected]
  3. Promovarea acțiunii în instanță

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns